Välkommen till Föreningen!

För att bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i formulär nedan.

Medlemskap kostar 250 kr/vuxen och 100 kr/barn till och med 18 år.

Barn som är antagen till kolloverksamheten hos oss är välkomna att anmäla sig utan kostnad.

Vi vill gärna att du i kommentarsfältet meddelar oss om du till hör någon grupp inom KFUM Västerås sedan tidigare, bara vill vara stödjande medlem eller en vanlig aktiv och förhoppningsvis, nyfiken standard medlem.

Betala in medlemsavgiften 250 kr för vuxen och 100 kr för barn ungdomar upp till 18 år till Bg 661-7682,eller via swish nummer 1235545132 Det är väldigt viktigt att skriva namn och födelsenummer på den det avser. OBS! En betalning per person

Kollobarn blir medlem utan kostnad och kan bortse från de här betalningsuppgifterna.

Ser vi inte din betalning inom närmaste veckan kommer vi att skicka en e-postfaktura på medlemsavgiften.

Använder du inte e-post så kommer vi att skicka faktura och övrig information med posten.

Tack för din anmälan!

KFUK-KFUM Västerås

Genom Er anmälan godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt  gällande lag för hantering av personuppgifter.

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på KFUM Västerås officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar denna typ av information vill vi att ni skickar ett mail till info@kfumvasteras.se

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna