Direktanmälan till XXXXXXXX

Välkomna till vårt bokningssystem för sommarlovs innebandyn 2/8-21/8.

Ange din mailadress och klicka på knappen "Logga in". Då får du en engångskod till din mail som du använder för att komma in i bokningen.

Alla med rätt ålder är välkommen oavsett om du spelat innebandy tidigare eller inte.

Du tar med dig träningskläder för inomhusbruk, innebandyklubba och skyddsglasögon samt egen vattenflaska.

Vi lånar ut innebandyklubba och skyddsglasögon till de som behöver det.

Byt om hemma och kom klar till hallen. Duscha hemma.

Tiderna för de olika grupperna är inte klara och beroende på hur anmälningarna kommer in så kan vi ändra tider och även dela upp grupper ytterligare om stort intresse finns.

Detta är den prel planeringen (kan ändras beroende på antalet deltagare i grupperna):

Måndagar och onsdagar 10.00-16.00:

Mellanstadiet Pojkar och Flickor samt Högstadiet Flickor

Tisdagar och torsdagar 10.00-16.00:

Gymnasiet Pojkar och Flickor samt Högstadiet Pojkar

All träning sker i Bökensveds sporthall!

Dagspassen ser prel ut så här (kan ändras beroende på antalet deltagare i grupperna)::

10.00-11.30

12.30-14.00

14.30-16.00

Tanken är att man har ett träningspass (1,5 timme) per dag och 2 pass per vecka.

Lördagen den 21/8 avslutas sommarlovs innebandyn med en cup 3 mot 3 spel.

Att anmäla sig till sommarlovs innebandy är GRATIS!

När anmälningstiden gått ut så kommer information hem på mailen rörande schema och mer saker att tänka på.

Mer information finns på vår hemsida: www.westerviksinnebandy.se

Hur man bokar en plats:
Ny medlem

Klicka på knappen "Logga in". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden och därefter ditt personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på knappen "Logga in". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto. När anmälan gått igenom så kommer ett bekräftelsemail till den som anmält.

Har ni frågor kontakta oss på mail info@westerviksinnebandy.se

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna