Anmälan höstterminen 2021

Välkommen till Kristianstads Karateklubb!

Du som varit på våra prova på träningar och vill börja träna i klubben kan anmäla dig som medlem nedan. För att anmäla dig eller bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i nedan formulär.

Tack för din anmälan!

Kristianstads karateklubb

Genom att anmäla ert barn till Kristianstads karateklubb godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ eller grupp som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på www.kristianstadskarateklubb.se som är vår officiella hemsida och även på våra sociala medier (Facebook och Instagram). Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till info@kristianstadskarateklubb.se.

* PersonNr: -
* Kön:Man   Kvinna