Anmälan Friidrott född 2008 och senare

Intresserad av att börja träna friidrott

Vi har för tillfället en kö för att börja träna friidrott.

För att ställa er i kö fyller ni i formuläret nedan, så tar vi kontakt med er så fort som vi kan ta emot nya, blivande friidrottare.

• Fyll i formuläret nedan, så tar vi kontakt med er så fort som vi kan ta emot nya, blivande friidrottare.

• För att få träna friidrott i vår förening så behöver man  betala medlemsavgift. Faktura för denna skickas ut efter årsmöte alternativt då en ny aktiv har provat på tre gånger. Information om medlems/träningsavgifter.

• Vi förväntar oss även att föräldrar till tränande friidrottare hjälper till under ett antal evenemang som föreningen arrangerar. Information om funktionärsskap.

Foto *
Godkännande
Jag godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Bohus IF officiella hemsida.
Ja - utan namn
Funktionärsskap *
Jag är medveten om att det förväntas av oss som föräldrar/vårdnadshavare att vi ställer upp och hjälper till vid klubbens arrangemang och andra åtaganden några gånger varje år.
Träningsgrupp: *
E-post 1