*2019 ANMÄLAN NY LEDARE

Hej och vad roligt att just du vill bli ledare hos oss i Friluftsfrämjandet Lunds lokalavdelning!

Vi hälsar dig varmt välkommen till vår ideella förening och hoppas att du kommer att få många spännande och roliga upplevelser tillsammans med dina medledare och gruppens deltagare, samt att du får möjlighet att växa i ditt ledarskap genom de kurser vi erbjuder löpande.

Vi vill även tacka dig i förväg för att just du kommer ge ett flertal barn, ungdomar eller vuxna möjligheten att komma ut tillsammans i naturen, åka skridskor, fjällvandra, åka skidor, eller cykla MTB.

För att som ledare bl a kunna använda vårt närvarosystem Sportadmin ber vi att du fyller i lite uppgifter om dig själv nedan. Fält som är markerade med * i formuläret är obligatoriska. Har du några funderingar kring formuläret kontakta kansliet.

Är du under eller över 18 år?
En vårdnadshavare måste anmäla dig om du är under 18 år.
För dig som är över 18 år vill vi även ha kontaktuppgifter till en vuxen anhörig (i händelse av olycka).

Ditt fullständiga personnummer behövs ifall dina medledare eller kansliet behöver kontakta sjukvård, samt för att kunna söka bidrag från bl. a Lunds kommun.

Genom att anmäla dig godkänner du att vi använder uppgifterna enligt.

Säkra avsändare

Lägg till 2 adresser som säkra avsändare i din mejlklient för att få information från kansliet, gren- & medledare:

noreply@utskick.sportadmin.se   och   lund@friluftsframjandet.se

Bekräftelse på anmälan
Anmälan är klar först när du fått bekräftelse via svarsmejl.

Friluftshälsningar från Friluftsfrämjandet Lunds styrelse

Över 18? *
Är du som gör denna anmälan över 18 år?
Är du MEDLEM i Friluftsfrämjandet? *
Gäller den som vill bli ledare
Medlemsnummer
Gäller den som vill bli ledare
Om du redan är medlem fyll då gärna  i ditt eget medlemsnummer, ej Familjemedlemskapsnummer.
Har du inte numret tillgängligt kan du fortfarande göra anmälan.
Är du MEDLEM i annan lokalavdelning?
Ange vilken lokalavdelning du tillhör
BARN
Endast för dig som har barn:
Om ditt/dina barn är aktivt/a eller står i kö för att börja aktivitet i LUNDS lokalavdelning, skriv då barnets/barnens namn här. Både för- och efternamn tack.
GREN *
Kryssa för vad du vill bli ledare inom:
Du kan välja max 5 grenar.
Frö (Öppna Skogsgläntan) 3 - 18 mån
Skogsknopp 1,5-3 år
Skogsknytte 3-4 år
Skogsmulle 5-6 år
Strövare 7-9 år
Frilufsare 10-13
Student 18 och uppåt
Skridsko
Skidor utför
MTB (mountainbike)
Fjällvandring
Vuxenvandringar i Skåne
ERFARENHET *
Vilken tidigare utbildning och/eller erfarenhet har du inom friluftsliv, som ledare, som pedagog eller annat  med barn-och ungdom?

GRUPP/MEDLEDARE
Om du redan nu vet namnet på specifik grupp (eller namn på gruppens ledare) som du önskar bli ledare för, ange namn här, annars lämna tomt.
Särskilda behov eller funktionsnedsättning
Vänligen mejla då kansliet så ringer vi upp och pratar med dig för att hitta den bästa lösningen för just dig.
Frågor
Besvaras gärna via kansliet: lund@friluftsframjandet.se eller 046-12 70 20 under telefontid tisd-torsd kl. 10-13. Frågor som skrivs i rutan "Övrigt" nedan kommer inte att besvaras.
ÖVRIGT
Här anges speciella önskemål eller annat som kan vara viktigt för kansliet, grenledaren eller dina medledare  att känna till.

För matallergi eller specialkost använd rutan " Allergi/matval" under Personuppgifter sist i formuläret, och det är JÄTTEVIKTIGT ATT OM ALLERGI FINNS ANGE OM DEN ÄR LUFTBUREN

EPOST *
Jag har lagt till info@sportadmin.se och lund@friluftsframjandet.se som säkra epostadresser i min mejlklient:
HUR HITTADE DU TILL OSS?
GODKÄNNANDE *
Jag har tagit del av anmälningstexten längst upp i denna anmälan och godkänner den:

För dig som är över 18 år vill vi även ha kontaktuppgifter till en vuxen anhörig (i händelse av olycka) ifyllt under Målsman 1.
Telefon jobb