Padel Vuxen 2022/2023

FAIR PLAY SPORT CLUB erbjuder padelträning i olika former för vuxna på System Verification Fair Play Stadion. Padel är en social sport som passar för utövare i alla åldrar. I vår klubb finns grupper för nybörjare och spelare som har hållit igång med padel ett tag.

Terminstider
Säsongens vuxenträning är uppdelad i fyra nioveckorsperioder
2/9-3/11, 4/11-22/12, 9/1-19/3 (uppehåll 20-26/2) och 20/3-28/5 (uppehåll 10-16/4).

Som deltagare har du kvar din plats och är automatiskt anmäld även till nästkommande period. Du kan säga upp din plats senast en månad innan nästa kursstart.

TRÄNINGSALTERNATIV

Padelträning kvällstid/helg (4 deltagare/grupp, 1 tim), 2895kr/period
Vardagar från kl 17 och framåt,  sön 9.30-17

Padelträning dagtid (4 deltagare/grupp, 1 tim), 2395kr/period
mån-fre 08-15

Medlemsavgift 2022/23
Barn och ungdom (upp till 25 år): 300:-.
Vuxen (26 år och äldre): 400:-.
Familjemedlemskap 700:-

Fair Play Sport Club är en förening som bedriver träning i sporterna badminton, bordtennis och padel. Föreningen, som tidigare hette BMK Slottsstaden, bytte namn när man utökade verksamheten till fler sporter än bara badminton 2020. Klubben bedriver sin verksamhet på System Verification Fair Play Stadion. Som medlem i Fair Play Sport Club har du möjlighet att boka banor till medlemspriser, och även ta del av Fair Play Tennisklubbs medlemspriser i Fair Play Store. Medlemskap i Fair Play Sport Club krävs för att kunna delta i nämnda träningsverksamheter.
Träningsgrupp
Ange vilken Padelträning du är intresserad av att delta i.
Padelträning kväll/helg (4 deltagare/grupp, 1 tim)Vardagar 17-19, sön 9.30-15
Padelträning dagtid (4 deltagare/grupp, 1tim) mån-fre 08-15
Ange vilken period anmälan gäller inför *
Uppsägning krävs minst en månad innan nästkommande period om man inte vill fortsätta.
Bedöm din spelstyrka *
Eventuell dag jag INTE kan spela
Kompis jag vill spela med (om möjligt)
Här kan du komplettera med eventuella önskemål eller information.

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän