Anmälningsformulär

Registrera dina uppgifter i formuläret nedan. Här anmäler sig såväl nya som gamla medlemmar. Du kan även uppdatera dina befintliga uppgifter.  I fältet "Kommentarer" fyller du i det lag du tillhör eller önskar att tillhöra.

GULDSTÖDMEDLEMSKAP anmäls INTE här utan på bannern till höger på vår hemsida.

Tack för din hjälp!
Styrelsen

Genom att anmäla ert barn till IBK Lund godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (Dataskyddsförordningen GDPR).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på IBK Lunds officiella hemsida och sociala medier.

Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på IBK Lunds officiella hemsida och sociala medier.
Ja - utan namn
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till IBK Lund godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (Dataskyddsförordningen GDPR).
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
Telefon jobb