Anmälan till löpgrupp inomhus - våren 2020

Vi startar inomhusträningarna 9 januari och precis som vanligt är det torsdagar klockan 19:30 som gäller. Vi vill ha din anmälan senast den 3 januari.

Medlemskap i IFK Umeå

När du börjar träna med oss blir du även medlem i IFK Umeå. Som medlem betalar man en årlig medlemsavgift.

Länk till aktuella medlemsavgifter

Besked om plats och betalning av träningsavgift

Då anmälningstiden gått ut kommer du att få ett mejl med besked om du har fått plats eller ej. Du som fått plats kommer då även att få en faktura för träningsavgiften. Har du inte fått plats ligger du kvar i vår intresselista och vi kontaktar dig så fort vi har en plats att erbjuda.

Länk till mer information om träningsavgiften

Träningsgrupp *
Löpgrupp inomhus våren 2020
Tidigare deltagande *
Ange om du tränade med oss förra terminen.
Personuppgifter och foto *
Genom att anmäla dig till träning med IFK Umeå friidrott godkänner du att vi sparar dina personuppgifter i vårt medlemsregister.  Du godkänner också att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag, t.ex. namn, bild, statistik, etc. kan publiceras på IFK Umeå friidrotts officiella hemsida.

Läs mer om vår medlemshantering
Jag godkänner