Bli medlem 18/19

OBS!!  MEDLEMSREGISTRERING FÖR SPELARE FÖDDA 2011 OCH ÄLDRE

SAMT ÖVRIGA EJ AKTIVA MEDLEMMAR

För att kunna bli medlem i IBF Backadalen 2018/2019 så registrera namn-, adress- och övriga uppgifter i formuläret nedan! Vänligen ägna några minuter åt formuläret i lugn och ro då det är viktigt att det blir korrekt och att Ni tar del av all information.

OBSERVERA!

När vi har behandlat er registrering så kommer ni att få en faktura skickad per mail till den/de mailadress/er Ni uppgett i formuläret. Håll därför utkik efter fakturan då det kan finnas risk att den hamnar i Er skräpkorg, beroende på vad Ni har för skräppostfilter. Om Ni inte har fått Er faktura inom någon vecka från det att Ni har gjort Er registrering ber vi Er att kontakta oss på kansli@backadalen.nu snarast.

Ni räknas inte som medlem förrän det att fakturan är betald och pengarna är oss tillhanda. Ni är heller inte spelklara förrän dess.

Observera även nedan! Genom att registrera er i formuläret intygar ni följande.

- Att Ni i egenskap av målsman eller som medlem över 18 år tagit del av, förstått och godkänner innebörden av IBF Backadalens försäljningskvotsystem samt åtaganden i samband med Göteborg Cup 2019.

- Att Ni ger IBF Backadalen godkännande att föreningen använder Era uppgifter i medlemsregistret enligt GDPR för intern kommunikation.

- Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på IBF Backadalens officiella hemsida. Om Ni inte vill att vi publicerar Era uppgifter måste Ni skicka ett mail om detta till kansli@backadalen.nu.

Lagtillhörighet *
Vilket lag tillhör du?
Välj det lag som du tillhör. Välj "Saknar lagtillhörighet" om du inte tillhör ett specifikt lag och t ex bara vill vara medlem.
OBS om ni är födda 2012 skall ni istället använda er av formuläret Bli Medlem Lejonskolan 18/19
Beställning av träningströja *
Vilken storlek?
I medlemsavgiften ingår en träningströja för alla aktiva medlemmar som INTE har spelarkontrakt.
Om ni har spelarkontrakt väljer ni "INGÅR EJ". De ingår redan i ert kontrakt.
Om ni INTE är aktiv medlem så väljer ni också "INGÅR EJ".

Beställning av strumpor *
Vilken storlek?
I medlemsavgiften ingår ett par matchstrumpor för alla aktiva medlemmar som INTE har spelarkontrakt.
Om ni har spelarkontrakt väljer ni "INGÅR EJ". De ingår redan i ert kontrakt.
Om ni INTE är aktiv medlem så väljer ni också "INGÅR EJ".

Försäljningskvoten *
Betala nu?
I detta fält väljer du om du vill betala försäljningskvoten på fakturan eller om du avser att sälja produkter under säsongen. Spelare i Damer Veteran väljer "Nej, jag tillhör en grupp utan försäljningskvot". Detsamma gäller även medlemmar som inte tillhör någon grupp. Läs mer om försäljningskvoten här.
Medlemsgodkännande *
Är du säker?
I egenskap av målsman eller som medlem över 18 år intygar jag att jag har tagit del av, förstått och godkänner innebörden av IBF Backadalens försäljningskvotsystem samt åtaganden i samband med Göteborg Cup 2019.
Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag t ex namn, bild etc. publiceras på IBF Backadalens hemsida och sociala medier. Om Ni inte vill att vi publicerar Era uppgifter måste Ni skicka ett mail till kansli@backadalen.nu