1-dagarsläger 6/6

Anmälan till 1-dagars läger på nationaldagen.

Info Skollovsläger: 

Dessa läger riktar sig till barn i åldrarna: 6 - 15 år. Vi åldersintegrerar och kunskapsintegrerar hopparna i mindre grupper under lägren.

 

Under lägren tränar vi både på land och i vattnet, tränarna lägger fokus på de olika grundövningarna i simhopp så som stilarterna rak, gruppering, pik samt dyk- och rotationsövningar. Under vattenträningen hoppar man från bassängkanten och 1m svikten men för de som vill och vågar får man i slutet av träningen prova hoppa från de högre höjderna 3m, 5m, 7.5m och 10m! Under lägren tränar vi också på vår studsmatta och andra redskap som airtrack när vi tränar på land. 

 

Om du aldrig hoppat simhopp förut men vill prova vara med på ett läger, kan det också gå bra. Hör av er till lägeransvarige för mer info om läger för nybörjare! 


De enda kraven på förkunskaper är simkunnighet minst 25 m, att man vågar hoppa i på djupt vatten och doppa huvudet. Samt att man klarar att vara i från föräldrar/medföljare under hela träningen.


6/6 erbuder vi ett 1-dagarsläger!

Lägerdagen är kl. 10.00 - 15.00  med lunchpaus kl 12.00 - 13.00. Lägrets tränare äter med barnen under lunchen. Om barnen skall hämtas så sker upphämtning i stora korridoren vid simhoppshallen. 

 

Kostnad: 

1-dagarsläger 400 kronor

Ett simhoppsmärke ingår i kostnaden för lägret. 

 

Frågor/Lägeransvarig
joanna.andersson@polisensimhopp.se

 

Betalning och kallelse          

Faktura och kallelse skickas till den mailadress ni angiver vid anmälan. 

 

Medtag: 

Kläder för simhoppsträning: badkläder (gärna två par) samt gymnastikkläder: t-shirt och shorts/träningsbyxor. Skor behövs ej. Handduk, vattenflaska, hänglås till skåpet. Lunchmatsäck samt frukt eller liknande för mellis. 

 

Följ instruktionerna och fyll i formuläret nedan så noggrant som möjligt.

 

Bokningspolicy hittar ni på vår hemsida

 

När ni anmäler ert barn till Stockholmspolisens IF Simhopp godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR.

 

Välkomna till Skollovsläger med Polisens IF Simhopp! 

 

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Lovläger *
Personuppgifter
PersonNr -  
Förnamn *  
Efternamn *  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
E-post 1 *  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  
Jag tillåter inte foto

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän