Ansökan till Dagkollo på Lövudden 2022

Välkomna!

 

Kul att Ni hittat hit och vill ansöka till dagkollo på Lövudden :)

 

Viktigt att Ni läser igenom nedanstående text för att förstå bokningssystemet

 

Om ni har flera barn att ansöka för, så måste ni göra en anmälan för varje barn.

 

Vi har 6 valbara veckor i sommar, vecka 26, 27, 28, 29, 30 och vecka 31.

 

Kostnadsfritt Dagkollo för grundskolebarn i ålder 7–13 år

Genom vårt samarbete med Västerås Stad, erbjuder vi en vecka Sommarkul dagkollo (vecka 26 till 31) på Lövudden utan kostnad för barn skrivna i Västerås kommun.

 

Antagningen kommer inte ske utifrån ansökningsdatum utan vi har flera kriterier som vi fördelar platserna efter; behov, tidigare deltagande, bra fördelning varje vecka utifrån könstillhörighet och ålder.

Vi erbjuder 1 vecka per barn. När det blir återbudsplatser kommer vi att erbjuda dem till de som står på reservlistan och därefter till de som vill ha en ytterligare vecka Vi försöker om möjligt ge återbudsplatser till ett motsvarande barn (ålder och kön) för att fördelningen inom gruppen ska bestå. 

Vi fyller på eventuella lediga platser löpande under hela sommaren.

 

Alla kolloveckor kommer inte att se riktigt lika ut eftersom vi anpassar aktiviteter efter väder och gruppens sammansättning.

 

Vi erbjuder 3-5 platser per vecka till barn med funktionsnedsättning. Behöver barnet en assistent eller extra resurs i sin vardag i skolan måste de även vara med under dagkollot.

 

Fram till den 4 mars kommer vi att ta emot ansökningar och därefter fördelar vi platserna för att få en så bra spridning som möjligt varje vecka.
Vi kommer senast den 30 mars meddela dem som blivit antagna och till vilken vecka.

Ser vi att ett barn har fått en kolloplats på något av övernattningskollona så kommer vi inte att prioritera barnet till dagkolloplats.

 

Från och med april kommer vi att erbjuda platser till reservlistan. När vi får återbud kommer vi att erbjuda platsen till nästa i kön, som i första hand motsvarar samma ålder och därefter utifrån ansökningsdatum/tid.


Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt. Vi måste få veta om deltagaren har några särskilda behov, funktionsnedsättning eller kanske är överkänslig eller allergisk mot något, det informerar ni om i rutan "kommentarer".

 

För att snabbt kunna få ut information så vill vi gärna använda mejl men har ni ingen mejladress så skickar vi med brev som kan ta några dagar extra.

Det är väldigt viktigt att det är rätt mejladress ni uppger, så kolla en extra gång att den stämmer.

När bokningen har blivit korrekt utförd och Er mejladress är rätt, får ni en bekräftelse till mejlen, om ni inte får något mejl med bokningsbekräftelse är det väldigt viktigt att ni hör av Er så att vi kan kolla om vi fått Er anmälning och rätta till eventuellt fel mejladress.

 

I bekräftelse mejlet så står det inte vilka veckor ni ansökt till, så notera vilka veckor ni valt innan ni klickar - skicka anmälan.

 

Om någon eller några av de uppgifter ni skriver i ansökningen skulle ändras måste ni meddela oss det gärna till e-postadressen: sommarkul@kfumvasteras.se

 

Avbokning! Det är jätteviktigt att ni meddelar oss så snart som möjligt om ni får ändrade sommarplaner eller någon annan anledning omöjliggör deltagande. Vi har då möjlighet att erbjuda platsen till någon annan.

 

Tack för att Ni tagit del av vår information kring våran dagkollo verksamhet.

 


Vänliga hälsningar

KFUM Västerås

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Ansökan till kolloplats vecka *
Här väljer du vecka klicka på rullgardinen 
2:a hands val av kollovecka
Här väljer du vecka klicka på rullgardinen 
3:e hands val av kollovecka
Här väljer du vecka klicka på rullgardinen 
4:e hands val av kollovecka
Här väljer du vecka klicka på rullgardinen 
5:e hands val av kollovecka
Här väljer du vecka klicka på rullgardinen 
6:e hands val av kollovecka
Här väljer du vecka klicka på rullgardinen 
Åka med Sommarkul-Bussen *
från vilken hållplats?
På hemsidan finns tidtabellen för Dagkollobussens hållplatser. 
Nej
Ja - Hamre Viksäng - Lidl butikens parkering
Ja -Bjurhovda Centrum
Ja- Norra Gryta vändplan/änd hlp
Ja - Södra Gryta, Pizzerian Önstagatan
Ja - Vallby Centrum
Ja - Ansgarskyrkan
Ja - Domkyrkan, Domkyrkoesplanaden
Ja - Mikaelikyrkan
Ja - Råby Centrum buss hållplatsen
Ja - Bäckby kyrka parkeringen
Ja - Hammarbyrampen gamla buss hållplatsen
Allergier/Mediciner *
Intygar
Om Ni svarar Ja på frågan om Allergier/mediciner måste Ni beskriva vad som orsakar och hur det ska hanteras i rutan, "Kommentarer" längst ner på den här sidan. Ni får gärna skicka ett mejl också, om ni vill skriva lite mera. 
Nej
Ja
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ eller grupp som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras för KFUM Västerås räkning på hemsida, Facebook och i publikationer. 
Ja
Ja - utan namn
Nej
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till KFUM Västerås godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt dataskyddsförordningen (GDPR). 
Ja
Simkunnig *
Intygar
Om simkunnigheten förändras innan kollo startar är vi tacksamma om ni informerar oss om det. 
Ja - minst 200m
Ja - lite
Nej
Funktionsnedsättning *
Svarar Ni JA vill vi att ni i rutan "Kommentarer" ger oss mer information, alternativt att ni skickar ett mejl för att vi ska kunna ta hand om barnet på bästa sätt. 
Nej
Ja
Behöver ha assistent med (assistent får mat och mellanmål)
Målsman
Du har väl fyllt i deltagande barnets personnummer och namn? Uppgifterna om kontaktuppgifter till Målsmans syns bara om ansökan görs för barn under 18 år. (Det händer varje år att någon förälder skriver sitt eget namn och personnummer, det medför extrajobb för oss att få rätt uppgifter på deltagaren) Vi ber Er hjälpa oss att ge Ert barn en fantastisk vecka hos oss, informera oss därför i kommentarsfältet det som kan vara viktigt för oss att veta, eller mejla till oss på sommarkul@kfumvasteras.se
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
Telefon hem  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän