Anmälan till tennisskola på Runmarö 14-18/7 2019

Hej!


Kul att du är intresserad av att vara med på årets tennisskola på Runmarö. Lägret är för både vuxna som barn, för fortsättningsspelare som nybörjare.


Lägret är i princip fullt nu så du behöver få en extra bekräftelse ifrån mig som ansvarig att det verkligen finns plats. Det betyder att denna anmälan just nu är lite preliminär.


Nedan ska du fylla i informationen jag behöver för att din anmälan skall bli fullständig med de uppgifter som behövs när spelaren är med tennisskolan. Formuläret har obligatoriska fält som måste fyllas i för att valideringen ska fungera och därmed att vi får din anmälan. 

Sista frågan handlar om att godkänna att anmälan är bindande. I detta formulär vill jag också att du skall ange eventuella önskemål och eventuella övriga viktiga saker som kan vara bra för tränarna att veta, som tex spelnivå etc. Detta görs i övrigt rutan.

Avgiften kommer faktureras när lägret är fullt. Begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Kostnaden är 750:- för 1 tim gruppträning/dag i 5 dagar.

Vid eventuella frågor så tveka inte att kontakta mig på anders.hubner@gtk.nu .

Med vänlig hälsning

Anders Hübner Gustavsbergs TK

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon *  
Telefon hem  
E-post 1 *  
Kommentarer *  
Målsman 1 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  

Formuläret är producerat av SportAdmin - För oss som älskar sport