Lejonskolan 18/19

Registrera namn-, adress- och övriga uppgifter i formuläret nedan! Vänligen ägna några minuter åt formuläret i lugn och ro då det är viktigt att det blir korrekt och att Ni tar del av all information.

För att kunna komma med i IBF Backadalens innebandyskola-LEJONSKOLAN- 2018/2019 måste Ni fylla i nedanstående formulär och klicka på skicka när Ni har fyllt i alla obligatoriska uppgifter.

OBSERVERA!

Vi har max 30 platser i varje grupp födda 2012 Alltså 30 flickor och 30 pojkar på varje åldersgrupp. Det är först när betalningen är inne som ni är definitivt anmälda.

När vi har behandlat er registrering så kommer ni att få en faktura skickad per mail till den/de mailadress/er Ni uppgett i formuläret. Håll därför utkik efter fakturan då det kan finnas en risk att den hamnar i Er skräpkorg, detta beroende på vad Ni har för inställning på Ert skräppostfilter. Om Ni inte har fått Er faktura inom någon vecka från det att Ni har gjort Er registrering ber vi Er att kontakta oss kansli@backadalen.nu.

Grupptillhörighet *
Vilken grupp skall du tillhöra?
Välj den grupp som du vill tillhöra.
Beställning av träningströja *
Vilken storlek?
I medlem-och träningsavgiften på totalt 850 kr ingår en röd träningströja, ett pannband och ett par sportstrumpor från vår materialleverantör ZONE Floorball.
Beställning av glasögon/klubba *
Fattning? Höger/Vänster
Som extra val kan man köpa ett paket med en fräck Innebandyklubba och ett par innebandyglasögon.
PRIS: 350 kr

Välj höger eller vänster klubbfattning?
(Den handen som man har längst ner på klubban är den fattningen man har på klubban, t ex Vänster hand längst ner, Vänster fattning)
Anmälningsgodkännande *
Är du säker?
I egenskap av målsman så intygar jag att jag har tagit del av, förstått och godkänner innebörden av IBF Backadalens innebandyskola, Lejonskolan.
Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag t ex namn, bild, statistik etc. publiceras på IBF Backadalens hemsida och sociala medier. Om Ni inte vill att vi publicerar Era uppgifter måste Ni skicka ett mail om detta till kansli@backadalen.nu
Vad fick dig att anmäla dig till Lejonskolan? *
För att föreningen skall kunna utveckla rekryteringen så är det intressant att veta hur ni kom i kontakt med föreningen och anmälde er till Lejonskolan.
Utskick i brevlådan
Besök av föreningen i skolan
Annons i Backa/Kärra Tidningen
Annons i sociala medier