Öppna tjejträningar med Kvarnby IK


Välkomna till öppna tjejträningar med Kvarnby IK!


För att göra en anmälan om deltagande under flickfotbollen i Kvarnby IK ber vi er fylla i nedan formulär.


Under 2020 växte Kvarnby IK enormt på flick- och tjejsidan och vi kan till våren 2021stoltsera med fyra helt nya flicklag i föreningen. Vi vill vara en förening som är öppna för såväl flickor som pojkar och känner ingen tvekan kring det. Även om vi är enormt glada för vad 2020 gav oss är vi inte nöjda där och vill nå ut till ännu fler tjejer. 


Därför erbjuder vi nu öppna tjejträningar under fyra torsdagar (17 juni, 24 juni, 5 augusti och 12 augusti) klockan 18:00-19:00 och hoppas att ni tjejer som söker er hit tycker det ska bli lika roligt som vi. 


Träningarna är öppna för alla som vill testa spela fotboll i Kvarnby - oavsett tidigare erfarenheter och kunskaper. 


Målsättningen på sikt är definitivt att få in ännu fler tjejer i föreningen där vi tror att detta kan vara en god start. 


Välkomna och tack för din anmälan!


Kvarnby Idrottsklubb


Samtycke till lagring av förenings- och personuppgifter

Genom att anmäla er till Kvarnby IK godkänner ni villkoren enligt nedan och att vi använder uppgifterna i vårt register enligt fd. PuL (personuppgiftslagen) och nya allmänna dataskyddsförordningen GDPR  (General Data Protection Regulation).

Jag är medveten om att angivna personuppgifter (namn, adress, personnummer, foto) lagras av Kvarnby IK i syfte att hantera mitt medlemskap i idrottsföreningen Kvarnby Idrottsklubb vilket innebär: ta ut matchrapporter, beställa licenser, publicera namn och bild på hemsida samt sociala medier, hantera övergångar och registreringar m.m. Genom att skicka in detta formulär samtycker jag till denna lagring. 


Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Kvarnby IK:s officiella hemsida samt sociala medier. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till kansli@kvarnbyik.se

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Personuppgifter
PersonNr * -  
KönMan   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon *  
Telefon hem  
E-post 1 *  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  
Jag tillåter inte foto
*
Jag accepterar Användarvillkoren

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän