DAGLÄGER FÖR SPELARE MED FUNKTIONSVARIATION

Hej!

Ni är flera som visat intresse att medverka vid dagläger v31, 1-5 augusti,

Följ instruktionerna och fyll i formuläret nedan.

Såhär kan en dag se ut;
08:45 Samling i Fryshuset
09:00-11:30 Aktiviteter & basket
11:30-12:30 Lunch
12:30-14:30 Aktiviteter & basket
14:30-15:00 Mellanmål
15:00-16:00 Lugnare aktiviteter
16:00 Dagen avslutas

När ni fått en plats bekräftas detta genom en faktura till er mailadress.

Fryshuset Basket vill att alla barn och ungdomar oavsett bakgrund ska få ett meningsfullt sommarlov med möjlighet att umgås, spela basket, samt prova på andra roliga och utmanande aktiviteter.

På föreningens läger- och lovverksamhet använder vi oss därför av en prismodell där familjer betalar efter förmåga. Det innebär att man kan att betala lite mer för att på så sätt bidra till att de som inte har samma möjlighet betalar lite mindre.

Vi vill inte att ekonomin ska vara ett hinder och hoppas att detta leder till att flera barn och ungdomar kan delta.

Vi tror och hoppas på denna modell för att möjliggöra en meningsfull sommar med givande läger- och lovverksamhet för alla, vilket vi tror leder till ett tryggare och bättre samhälle. Våra ledare skapar tillsammans med barnen fantastiska upplevelser under loven vilket ger minnen och vänner för livet.

Hur gör man om man vill bidra?
Betalning görs enligt fakturan som kommer när man anmält sig. När man betalar avgör man själv hur mycket man vill bidra med utöver ordinarie pris.

Till alla sommarverksamhet finns möjlighet att ansöka om friplats, och få hela eller delar av avgiften finansierad.

Vid frågor eller för att ansöka om friplats kontakta: basket@fryshuset.se

Period *
Kryssa i vilka dagar du önskar närvara på daglägret.
Det går bra att delta en dag eller flera dagar.

Kostnaden är 300 kr per dag, vid anmälan alla 5 dagar är priset 1400 kr.
Alla dagar, mån-fre 1-5 augusti, 1400 kr
Måndag 1 aug - 300 kr
Tisdag 2 aug - 300 kr
Onsdag 3 aug - 300 kr
Torsdag 4 aug - 300 kr
Fredag 5 aug - 300 kr
Godkännande Personuppgifter *
Genom att anmäla er/ert barn godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

Godkännande Foto *
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Fryshusets officiella hemsida.
E-post 1