CISV Sweden - PreImpact 4 - Sydväst Step Up, Uppsamlingsspår 2019

Vad roligt att du ska delta på PreImpact för Step Up delegationer syd-väst, Seminar Camp och uppsamlingsspår för dig som inte kunnat delta under "din" helg!
Datum: 17-19 maj
Lokalförening *
Välj vilken lokalförening du deltar via:
CISVs internationella program *
Kryssa för det program du ska delta i under året,  eller om du är utbildare.
Step Up-deltagare
Step Up-ledare
IPP-deltagare
Jag ska delta på juniorspåret
Uppsamlingsspår (för dig som inte kunnat delta under "din" helg, skriv specifikt program nedan)
Jag är utbildare på Impact
Om du valt uppsamlingsspår
Skriv vilket internationellt program du ska delta i.
Mat
CISV Sweden serverar vegetarisk mat som standard, om du önskar specialkost (t.ex. veganskt eller kött) skriver du det här.

OBS! Allergier fyller du i längre ner i formuläret. Här ska endast specialkost (enligt ovan) fyllas i.
Ankomst och avresa
Dag och tid
För att delta på utbildningen behöver du ankomma fredag kväll och stanna till utbildningens slut söndag eftermiddag. Det går kollektivt hela vägen. Om du ändå skulle behöva hjälpa med skjuts från någon plats skriver du det här.
Särskilda önskemål
Här beskriver du dina eventuella särskilda önskemål, som t ex om ditt trosutövande påverkar ditt deltagande under helgen, om du har begränsade kunskaper i svenska, om du använder/behöver hjälpmedel för ökad funktionalitet, om du har ett hälsotillstånd som vi utifrån ett riskhanteringsperspektiv bör känna till, eller om du har önskemål gällande sovplats (annars tas ingen hänsyn till kön vid fördelning av sovrum).

OBS!  Ev. allergier fyller du i längre ned i formuläret i rutan "Allergi/Matval"
Foto
Genom att anmäla dig till detta evenemang godkänner du att harmlösa uppgifter, som inte skadar eller kränker vare sig individ eller grupp som till exempel namn och bild, får publiceras på CISV Swedens hemsida, i sociala medier och i dokument som t ex verksamhetsberättelse. Om du inte vill att vi publicerar foton ber vi att du meddelar det via mejl till adressen impact@cisv.se.
Genom att anmäla dig till CISVs verksamhet godkänner du att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (Dataskyddsförordningen).
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens egna uppgifter. För dig som är under 18 år – fyll i e-post och telefonnummer till förälder eller annan anhörig under Målsman 1 och Målsman 2.
KönMan   Kvinna
Matval *