Anmälan Träningscamp vecka 33 2018

Hej!

Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt.

Avsluta sommarlovet och rivstarta hösten med kvalificerad träning

Vecka 33 håller vi Träningscamp igen. Denna gång bjuder vi in spelare födda 02-08, självklart kommer vi att gruppindelning så att varje spelare tränar med spelare i sin egen ålder.

3 timmar fotboll per dag! Antingen kl 9-12 eller 13-16. Klubben avgör baserat på anmälningarna som kommer in. Generellt sätt yngre spelare på förmiddagen.

Mån-Ons kostar 800 kr

Tors-Fredag kostar 400 kr

Mån-Fredag kostar 1000 kr

På onsdagen deltar Tanner Speed och kommer då att sätta sin snabbhetsträning ännu tydligare i en fotbollskontext så även för er som tidigare provat Tanner träning så innebär onsdagen nya utmaningar och nya roliga utmaningar.

Generellt sätt är temat på lägret snabbhet. Dels genom löpfärdighet och Tanners bidrag men ännu mer genom att vi tränar vår förmåga att uppfatta spelet och agera snabbt och bestämt på det som sker. God speluppfattning,

snabba beslut!

Spelare från andra klubbar är välkomna!

Antal dagar *
Du kan endast välja antal dagar (inte tid). Klubben placerar in spelarna i förmiddag eller eftermiddagsgrupp.

Tiderna är 9-12 respektive 13-16.

3 alternativ finns. Tanner Speed deltar endast onsdag.
Mån-Fredag kostar 1000 kr
Mån-Ons kostar 800 kr
Tors-Fredag kostar 400 kr
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till Kullavik IF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
JA
E-post 1